lørdag 30. mai 2009

Facebook fører til lavere karakterer,,,,

En studie utført av et amerikansk universitet, viser at elever som bruker Facebook får dårligere karakterer.
The American University Ohio State University har gitt ut en studie som sammenlignet karakterer til elever som bruker Facebook. Studien avdekker at elever som bruker Facebook i stor grad bruke mindre tid på studiene, og har derfor dårligere karakterer.

Selv om forholdet mellom bruken av Facebook og lavere karakterer så sier 79 prosent av studentene i studiet at sosiale tjenester ikke påvirker deres studier.

- Vi kan ikke helt sikkert si at bruken av Facebook resulterer i lavere karakter, men vi kan tydelig se at det er en sammenheng her, sier Aryn Karpinski av Ohio State University for Computer World.

Elevene som brukte Facebook mest er studenter innen økonomi, forskning, teknologi og matematikk. Studien intervjuet 219 studenter ved Ohio State University. 85 prosent av de spurte bruker Facebook regelmessig.

- Det kan være andre faktorer til koblingen mellom lavere karakterer og Facebook. Det kan være at dersom studenter ikke bruke Facebook, så kanskje de ville engasjere seg i en annen form for sysselsetting å unngå rettssaker, sier Aryn Karpinski.

Les mer om studien her.

Google Nettsteder (nye)

Google Nettsteder, eller jeg bør spesifisere, “Nye” Google Nettsteder kan være et ekstremt engasjerende verktøy. Googles Nettsteder er et...