onsdag 20. mai 2009

Stupefix (Video av bilder...)

Stupeflix er en ny tjeneste som gjør at brukeren raskt og enkelt kan opprette videomontasjer med deres favorittbilder og lydklipp. På mange måter minner Stupeflix meg om Animoto, men det er et par forskjeller som er verdt å merke seg.

Stupeflix gjør at brukerne kan dra og slippe sine bilder til den sekvens der de ønsker at bildene skal vises. Legge til tekst i bildene er enklere i Stupeflix enn den er på Animoto. Stupeflix tilbyr bare et standard lydspor, slik at du må laste opp egne lydklipp. Når det er sagt så er det en fordelen av Stupeflix er at du kan bruke mer enn ett lydklipp i den samme videoen. Den betydelige ulempen av Stupeflix er at videoene du oppretter kan ikke deles like lett som Animoto videoer kan deles. Stupeflix er fremdeles i beta så forhåpentligvis vil de gjøre noen flere forbedringer snart.

Programmer for utdanning
Stupeflix er et godt verktøy for elevene å bruke for å lage videomontasjer av bilder. Stupeflix er et godt alternativ til gamle  kjedelige lysbildeserier. Å capture og redigeringen er enkel å bruke, noe som gjør Stupeflix til et verktøy som de fleste studenter over 10 år kan bruke.

Ingen kommentarer:

Google Nettsteder (nye)

Google Nettsteder, eller jeg bør spesifisere, “Nye” Google Nettsteder kan være et ekstremt engasjerende verktøy. Googles Nettsteder er et...