fredag 21. august 2009

Den beste IKT vitsen


I computerworld så er det utannonsert en konkurranse for den beste IT vitsen i Norge.

Vinneren i Danmark er denne:
En mann i varmluftsballong innså at han hadde rotet seg bort. Han reduserte høyden og så en kvinne nede på bakken. Han gikk enda lavere og ropte til kvinnen:
- Unnskyld, kan du hjelpe meg? Jeg har avtalt et møte med en venn for en time siden, men jeg vet ikke hvor jeg befinner meg.
Kvinnen nede på bakken svarte: - Du befinner deg i en varmluftsballong cirka 10 meter over havet på 55 grader, 41 minutter og 47 sekunder nordlig bredde og 10 grader 12 minutter og 47 sekunder vestlig lengde.
- Du må være teknolog, sa mannen.
- Det er jeg, svarte kvinnen, men hvordan visste du det?
- Tja, sa mannen, alt du har sagt er teknisk korrekt, men jeg har ikke anelse om hva jeg skal bruke opplysningene til, og faktum er at jeg fremdeles ikke vet hvor jeg er. Det eneste jeg har fått ut av din hjelp er at jeg har blitt enda mer forsinket.
- Du må sitte i ledelsen, svarte kvinnen.
- Det gjør jeg, svarte ballongmannen, men hvordan kunne du vite det?
- Det er enkelt. Du vet ikke hvor du er eller hvor du skal. Du har kommet deg opp ved hjelp av masse varm luft. Du har inngått en avtale du ikke er i stand til å holde og forventer at mennesker under deg skal løse problemet ditt. Faktum er at du befinner deg i samme situasjon som før du traff meg, men nå er det plutselig min feil!


Hvis du har en god en på lager, send den til Computerworld Norge her.

Vinneren får en Fujitsu M2010.

Lykke til

Ingen kommentarer:

Google Nettsteder (nye)

Google Nettsteder, eller jeg bør spesifisere, “Nye” Google Nettsteder kan være et ekstremt engasjerende verktøy. Googles Nettsteder er et...