mandag 19. januar 2015

BETT 2015

Då sitter man her igjen og venter på at tiden skal gå. Gå for at jeg skal kunne ta flytoget til Gardemoen og videre ta tuten til Heathrow, London, i en uke.
Det blir en uke med mye aktiviteter.
Idag skal vi møte de andre deltakerne fra nPed , som i vanlig tor arransjerer studietur til BETT. I år er vi igjen over 100 deltakere, alt fra barnehagepedagogoer til rektorer, lærerutdannerw og private aktrører.

Tirsdag er det skolebesøk, ellers et av høydepunktene under konferanseuken. I år får jeg dessverre ikke med meg dette. Skal i steden på en samling for vesteuropeiske Microsoft Innovated Expert Educators. Et utvalg av mennesker som jobber med IKT og utdanning (ca 900 stk) rundt hele verden. Vi får gjennom å være med førstehånds informasjon om det som er nytt og veiledning på det som finnes siden før. I tilegg er det et gigagnstiskt nettverk med mange flinke folk som deler med seg.

Onsdag begynner showet. Da åpner dørene til BETT og ti tusener av mennesker skal inn for å se og ta på morgendagens skoleløsninger. Det er alt fra møbler til digitale nettressurser som vises frem. IKke minst er det mange interessante parallellsesjoner av de fremste fra hele verden innen dette feltet.
Da er det messe i fire dager . Lørdag kan det være litt fullt for da kommer alle engelske lærere som er interesserte.

Lørdag og søndag kommer å være to dager der man gjør akkurat som man vill. Mange velger å dra hjem litt før men også mange av deltakerne fra nPed er igjen. Forhåpentlig kan det kanskje bli tid for en engelsk liga eller cupkamp. Uansett så blir det utrolig deilig å komme hjem igjen på søndag kveld etter en meget hendelserik uke,

Ingen kommentarer:

Google Nettsteder (nye)

Google Nettsteder, eller jeg bør spesifisere, “Nye” Google Nettsteder kan være et ekstremt engasjerende verktøy. Googles Nettsteder er et...