fredag 17. juni 2016

Mattemaraton

Årets vakreste eventyr er over. Mattemaraton har inspirert mange elever i en hel måned. For meg som har stått på sidelinjen og fulgt med på hvor utrolig mange oppgaver som har blitt løst har det vært en fantastisk reise.
Først følte jeg med som den kjendisen under NKUL i Trondheim - Askerelev regnet oppgaver for alt det var verdt.
Idag var jeg tilfeldig inne i lokalene til Vardåsen skole og da møtte jeg på læreren med stor L. Siri Merete har pushet sine elever til å nå nye høyder i årets konkurranse og som premie har hun baket en kake til dem. Legg godt merke til tallet 62 822. Det er antallet oppgaver som elevene (rundt 50 stykker) regnet under årets Mattemaraton. IMPONERENDE
Nå er det ikke bare elevene på Vardåsen som har vært flinke. Grupper på Mellom Nes og Borgen har også vært utrolig flinke så der kommer det straks og også bli en liten premie. Kommer tilbake til det seinere.

Nå må alle elever og lærere i dette lange land nyte lange solige dager og lade batteriene til å ta tak i nye morsomme utfordringer til høsten.Ingen kommentarer:

Google Nettsteder (nye)

Google Nettsteder, eller jeg bør spesifisere, “Nye” Google Nettsteder kan være et ekstremt engasjerende verktøy. Googles Nettsteder er et...