onsdag 26. april 2017

Mattemaraton 2017

Vårens vakreste eventyr er her og jeg snakker ikke om lønnsoppgjøret!
Nei, Kikora har som tradisjon bør startet opp mattemaraton 2017
http://www.mattemaraton.no/ 


I år som ellers er det en konkurranse som pågår i hele mai. Det er 440 oppgaver som skal løses på valgt nivå (mosjon eller elite) Nytt for i år er at konkurransen finnes på fire språk – norsk, svensk, dansk og engelsk. Skandinaviske elever konkurrerer mot hverandre og mot engelskspråklige elever fra hele verden.

Hvem kan delta?
Alle elever, uansett om din skole har Kikora eller ikke, i norsk skole fra 5. klasse og ut videregående kan delta. For å delta trenger du kun en e-postadresse. Det er ingen påmelding, bare gå i gang å regne. 
Elever i Asker logger på med FEIDE brukeren sin her https://feide-castor.kikora.no/c/ og du kan faktisk tjuvstarte NÅ 


I tillegg til premier fra Kikora vil kommunalsjefen i Asker premiere de beste klassene på barneskolen og ungdomsskolen med is.  Hvilken klasse i Asker er det som regner flest oppgaver (per elev) under årets Mattemaraton? Det vil også bli delt ut en pokale til den barneskole og ungdomsskole som gjør den beste  innsatsen i Mattemaraton.


Del gjerne gode historier om bruken rundt omkring på skolene på sosiale medier og bruk da hashtag #dlasker, #mattemaraton2017 #kikora_Asker

Du følger med på reisen her - https://live.kikora.com/?day 

Her er et flott eksempel fra Vardåsen i fjor på hva lærere gjorde for å motivere elevene til å delta. Hun lovet kake til klassen hvis en stor andel av klassen gjennomførte maraton2016.


Ingen kommentarer:

Google Nettsteder (nye)

Google Nettsteder, eller jeg bør spesifisere, “Nye” Google Nettsteder kan være et ekstremt engasjerende verktøy. Googles Nettsteder er et...