onsdag 25. september 2019

Tips på maler til Google slide

Google Slides (ofte kalt Google sin "Swiss army knife") er et utmerket verktøy  ikke bare for å lage presentasjoner, men også for å lage e-bøker, animasjon, egne eventyr, tegneserier og mye mer.
Hvis det kan være noe som mangler så kan det være mengden maler som er tilgjengelige som standard.

Når du oppretter en presentasjon i Google slide får du en enkel liste med 23 grunnleggende maler å velge mellom. Disse har en generell stilen på presentasjonen og kontrollerer for eksempel farger, skriftvalg og . Dette er et flott sted å begynne og det fungerer bra for de fleste presentasjoner.

Hva om du vil ha et annet utseende og preg? Du kan forandre manuelt på skrift, sidelayout, skriftfargene, bakgrunnsfargen med mere.

Hvis dette ikke er nok så er det heldigvis mange nettsteder som har laget og delt hundrevis av maler som kan brukes til din Google Slides-presentasjonene.

Herunder kommer et utvalg av  ressurser som gir deg tilgang på mange hundre maler

I de fleste tilfeller trenger du bare åpne malene - lag en kopi til eget bruk - og begynne å bruke den. Når du har fått kopien din, kan du redigere malen. Som regel inneholder alle maler mange lysbilder med varierte utvalg og design

Enda mer fra Google 

(åpne fra Disk - Ny - Fra mal --)

Eksempel på maler: Bokrapport, Flash Cards, Naturfagsprojekt, Fotoalbum, Portfolio og mer.

1 kommentar:

Sergey sa...

Cientos de plantillas power point para el trabajo, la escuela o la universidad.

Prosjektet har vært vellykket

Innføringen av Chromebooks i askerskolen har båret frukter. – Ingen vil tilbake til PC-traller og datarom https://t.co/I4VQ4wEWNF Rapport...